Росія хоче залучити 1,7 мільйона заробітчан

Середа, 9 листопада 2011, 15:48

Росія у 2012 році має намір залучити 1,745 млн іноземних працівників.

Про це сказано у відповідній постанові уряду Росії, яка є в розпорядженні УНІАН.

"Визначити на 2012 рік потребу в залученні до Російської Федерації іноземних працівників у кількості 1 745 584 чоловік. Затвердити на 2012 рік квоти на видачу іноземним громадянам: 460 тис. 510 запрошень на в`їзд до Російської Федерації з метою здійснення трудової діяльності; 1 745 584 дозволи на роботу", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, у 2012 році РФ необхідні фахівці в галузі природничих та інженерних наук, фахівці середнього рівня кваліфікації фізичних та інженерних напрямів діяльності, середній персонал у сфері фінансово-економічної, адміністративної і соціальної діяльності, працівники сфери індивідуальних послуг і захисту громадян і власності, продавці, демонстратори товарів, натурники і демонстратори одягу.

Реклама:

Крім того, РФ потрібні кваліфіковані працівники товарного сільськогосподарського виробництва, лісового і мисливського господарств, рибництва і рибальства, робочі, зайняті на гірничих, гірничо-капітальних, будівельно-монтажних і ремонтно-будівельних роботах, робочі металообробної і машинобудівної промисловості та ін.

З України на роботу до РФ щорічно приїжджає не менше 1 млн осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!