Пам’ятник в Донецьку подорожчав на 1,7 мільйона - його забули позолотити

П'ятниця, 11 листопада 2011, 12:34

Управління капітального будівництва Донецької міськради 8 листопада уклало угоду з ТОВ "Укрбілдінг корпорейшн" на додаткові роботи з реконструкції пам’ятника "Жертвам фашизма" з благоустроєм прилеглої території в Ленінському районі.

Вартість угоди склала 1,71 млн грн., повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на повідомлення у "Віснику державних закупівель".

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки ТОВ "Укрбілдінг корпорейшн" в липні 2011 року отримало підряд на реконструкцію пам’ятника вартістю 4,48 млн грн. за процедурою відкритих торгів.

"В ході проведення робіт з реконструкції пам’ятника та благоустрою прилеглої території було з’ясовано, що проектом не враховані деякі важливі додаткові види робіт: встановлення системи відеоспостереження, влаштування фонового озвучування та архітектурного освітлення, влаштування поливального водопроводу, золочення елементів пам’ятника, встановлення вузлу обліку газу, що необхідно для цілосної та якісної експлуатації об’єкту", - ідеться в обґрунтуванні.

Реклама:

За даними ЗМІ, компанія "Укрбілдінг корпорейшн" Валентина Мітіна і Ігоря Каткова входить до корпорації DMS.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!