Колесніков і аеропорт Донецька посадив у бізнес-центр Фірташа

Понеділок, 8 серпня 2011, 12:19

Низка держпідприємств, підпорядкованих віце-прем'єру з питань "Євро-2012" Борису Колеснікову, уклали угоди про оренду приміщень з ТОВ "П.М.А.", яке здає в оренду офіси в бізнес-центрі "Парус" в Києві.

Угоди на загальну суму 1,4 мільйона гривень укладено до кінця 2011 року. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Згідно з конкурсною документацією, ДП "Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту "Донецьк" за 405 тисяч гривень орендувало на серпень-грудень "5-9 кабінетів у т.ч. приймальня" загальною площею 120 - 150 кв.м.

Підприємство, яке відповідає за реконструкцію донецького аеропорту, має юридичну адресу по вул. Солов'яненко, 115-а в м.Донецьк.

Реклама:

ДП "Льодові арени" заплатить за оренду 120 тисяч гривень. Компанія окрім будівництва льодових площадок також відповідає за зведення вертолітної площадки поряд з музеєм Шевченко в Каневі.

Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні "Євро-2012" заплатить ТОВ "П.М.А." 879 тисяч гривень.

Також Нацагентство заплатить "Мандарин Плаза" 148 тисяч гривень за оренду до кінця 2011 року конференц-залу площею до 155 кв.м., місткістю до 150 чоловік.

Нагадаємо, Колесніков вважає виправданим розміщення Нацагентства з питань "Євро-2012" в "Парусі", незважаючи на дорогу оренду.

Засновниками ТОВ "П.М.А." є Юрій Бобер і кіпрський офшор "Лусіна лімітед".

Бізнес-центр "Парус" належить Дмитру Фірташу, там же орендує приміщення його компанія Group DF.

Раніше у цієї ж компанії орендував офіс НСК "Олімпійський".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!