Партнер керівника "Південної залізниці" отримав 180 мільйонів

Вівторок, 14 червня 2011, 10:25

СТГО "Південна залізниця" за результатами тендеру 6 червня уклало низку угод з ТОВ "Будівельно-монтажний поїзд-870" на суму 175,82 мільйона гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", інформують "Наші гроші".

Компанія за 53,04 мільйона гривень проведе будівельно-монтажні роботи по модернізації пристроїв зв'язку на дільниці Нові Санжари - Кременчук.

Ще 22,80 мільйона гривень коштуватимуть будівельно-монтажні роботи по модернізації пристроїв ЕЦ станцій дільниці Нові Санжари - Кременчук і 99,97 мільйона гривень - будівельно-монтажні роботи по модернізації пристроїв АБ на дільниці Мала Перещепинська - Кременчук.

Реклама:

Дніпропетровське ТОВ "Будівельно-монтажний поїзд-870" контролюється Вадимом Похилько та його сином Дмитром, який на останніх парламентських виборах невдало балотувався до Верховної ради за списком "Українського блоку".

Вадим Похилько є одним з засновників ТОВ "Дніпротрансбудзв'язокавтоматика" разом з директором "Південної залізниці" Віктором Остапчуком, відомим як керівник фракції "Відродження" в Харківській облраді і довірена особа Віктора Януковича на виборах 2004 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!