Близька до Коломойського компанія оцінить "Укрнафтопродукт"

Середа, 23 березня 2011, 12:50

Фонд держмайна оголосив переможцем конкурсу з відбору оцінювача державного пакету акцій акціонерної холдингової компанії "Укрнафтопродукт" ТОВ "ПБ-Консалтинг" - Дніпропетровськ.

Як повідомляється в газеті "Відомості приватизації", оцінці підлягає 50% +1 акція підприємства номінальною вартістю 18,326 мільйона гривень, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Надалі цей пакет акцій буде виставлений на продаж через аукціон.

"ПБ-Консалтинг" створена в 1998 році. Одним з його акціонерів є компанія "Мортондейл Ессетс Лімітед" - Багамські о-ви, яка володіє або володіла пакетами акцій низки активів, що пов'язуються з групою "Приват".

Реклама:

"ПБ-Консалтинг" також відома тим, що раніше оскаржила результати конкурсу ФДМ за вибором оцінювача держпакету в авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України".

ФДМУ неодноразово намагався продати 50% +1 акція "Укрнафтопродукт".

АХК "Укрнафтопродукт" створена в 1998 році на базі Українського об'єднання по забезпеченню нафтою і нафтопродуктами.

Компанія управляє переданими в її статутний капітал пакетами акцій ВАТ "Луганськнафтопродукт" - 51%, "Херсоннафтопродукт" - 50% +1 акція, "Світловодська нафтобаза" - 30%, "Харьковнафтопродукт" - 26%, "Кіровограднафтопродукт" - 8,9%, "Миколаївнафтопродукт" - 6,4%, "Хмельницькнафтопродукт" - 6,02% і "Лисичанськнафтопродукт" - 2,2%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!