Кінах назвав умови для відставки Азарова

Понеділок, 21 березня 2011, 14:35

Відставка прем'єр-міністра Миколи Азарова можлива в тому випадку, якщо в країні не буде здійснюватися модернізація економіки.

Про це заявив депутат Верховної ради, заступник голови фракції Партії регіонів Анатолій Кінах, передають "Комментарии" з посиланням на "Українські новини".

"Якщо уряд впорається ... і буде, не порушуючи закони управління і ринкової економіки ... досягати позитиву, то у нього є майбутнє, якщо ні - то безумовно треба буде шукати варіанти якісного посилення уряду і виходу його на відповідні напрями діяльності», - підкреслив він, відповідаючи на питання про можливу відставку Азарова.

При цьому він зазначив, що модернізація економіки є головним і безальтернативним процесом для країни.

Реклама:

Заступник голови фракції ПР також висловив надію на те, що Кабмін буде переходити від ручних анітікрізісних заходів до системної програмної роботі для підвищення ефективності та конкурентоспроможності економіки.

Він вважає, що майбутнє нинішнього складу Кабміну також залежить від того, чи будуть здійснено удосконалення системи оподаткування, адміністративна і пенсійна реформи.

Нагадаємо, 11 березня прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що готовий піти у відставку у разі відсутності економічного розвитку.

Він займає посаду прем'єра з березня 2010.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!