Коломойський зацікавився "Луганськтепловозом"?

Четвер, 22 квітня 2010, 13:49

Фонд державного майна 21 квітня уклав договори конфіденційності з двома українськими компаніями, які виявили цікавість до участі в конкурсі з продажу 76,001% акцій ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу ФДМ.

На думку джерел на ринку, ці компанії можуть бути пов'язані з групою "Приват" Ігоря Коломойського.

Згідно із законодавством, компанії-інтересанти мають право відвідати підприємство і безпосередньо ознайомитися з його діяльністю.

Реклама:

Як повідомлялося, 31 березня Фонд держмайна оголосив конкурс з продажу 76,001% акцій "Луганськтепловозу".

Стартова ціна пакета - 400 млн. гривень. Конкурс відбудеться з використанням відкритості пропозиції ціни за принципом аукціону. Крок збільшення ціни при проведенні торгів "з голосу" ліцитатором - 4 млн. гривень.

Конкурс відбудеться 15 червня 2010 року.

До конкурсу допускаються компанії, які не менше трьох років виробляють залізничні локомотиви (електровози, тепловози) та електропоїзди чи комплектуючі до них, або використовують залізничні локомотиви (електровози, тепловози) та електропоїзди у своїй діяльності.

Згідно з умовами конкурсу, інвестор протягом шести місяців з моменту переходу права власності на пакет повинен, зокрема, виплатити заборгованість із заробітної плати і соціальних платежів.

Також він повинен не допускати нової простроченої заборгованості із зарплати і підвищувати її з урахуванням інфляційних процесів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!