"ЛУКОЙЛу" продовжили кредитну лінію

Вівторок, 24 листопада 2009, 15:21

Наглядова рада ПАО "ЛУКОЙЛ-Одеський нафтопереробний завод" вирішила продовжити термін дії кредитної угоди з кіпрською компанією SLB Invest Limited до 20 листопада 2010 року.

Згідно з повідомленням ПАО в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), рішення про пролонгацію кредитної угоди прийнято 9 листопада, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з даними ДКЦПФР, раніше "ЛУКОЙЛ-Одеський НПЗ" вже неодноразово продовжував дію кредитного договору з SLB Invest Ltd. - спочатку до 20 листопада 2008 року, потім - до 20 листопада 2009 року. Відповідно, збільшувався і розмір кредитної лінії.

Як повідомлялося, вперше "ЛУКОЙЛ-Одеський НПЗ" залучив кредит від SLB Invest в розмірі 100 млн. 20 листопада 2007 року для забезпечення потреб в оборотному капіталі з плаваючою процентною ставкою по позиці, нарахуванням відсотків у розмірі річного Libor+1,35%.

Реклама:

Одеський НПЗ експлуатує ВАТ "ЛУКОЙЛ-Одеський НПЗ", що входить до російської групи компаній "ЛУКОЙЛ". Проектна потужність підприємства з переробки сировини становить 2,8 млн. тонн на рік.

Одеський НПЗ був зупинений на реконструкцію в серпні 2005 року і відновив роботу у квітні 2008 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!