"Столиця" обіцяє повернути вклади до 18 тисяч гривень

Понеділок, 2 листопада 2009, 14:07

Тимчасова адміністрація банку "Столиця" вирішила повністю виплатити депозити і відсотки по них, якщо термін дії цих внесків закінчився до 1 листопада 2009 року, а їх обсяг не перевищує 18 тис. гривень або їх еквівалент в іноземній валюті.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

Раніше банк повністю повертав вклади, термін яких закінчився і загальна сума яких разом з відсотками не перевищувала 5 тис. гривень, нагадує прес-служба.

Згідно з повідомленням, розрахунок по зобов'язаннях банку "Столиця" перед вкладниками-фізособами відбувається таким чином: якщо термін депозитів минув, вкладники можуть продовжити договір на 6, 9 або 12 місяців, у результаті чого банк зобов'язується виплачувати 50%, 75% або всі 100% нарахованих відсотків по вкладу відповідно.

Реклама:

За депозитами, термін яких закінчується після 1 жовтня банк проводить виплату нарахованих відсотків щомісяця в повному обсязі, починаючи з нарахованих відсотків за серпень 2009 року.

По закінченню терміну договору депозиту він пролонгується відповідно існуючого порядку.

ВАТ "Банк "Столиця" зареєстрований Національним банком України 10 березня 2004 року, за класифікацією НБУ займає 128 місце і входить до групи невеликих банків.

З 20 липня 2009 року у банку призначено тимчасову адміністрацію НБУ строком на один рік, а також встановлено мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на 6 місяців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!