MoneyGram відзначає перспективність українського ринку

П'ятниця, 24 липня 2009, 09:59

Міжнародна компанія з надання послуг грошових переказів MoneyGram Internation відзначає перспективність українського ринку грошових переказів.

Як повідомила на прес-конференції в агентстві "УНІАН" голова правління MoneyGram Internation Памела Петслі, навіть за умов кризи бізнес MoneyGram в Україні демонструє зростання.

"Україна є дуже важливим ринком для нас, як і решта країн СНД. Навіть за умов кризи ми бачимо, що наш бізнес тут зростає", - зазначила Петслі.

За її словами, на сьогодні 12% всіх вхідних грошових переказів до України, і зокрема 42% переказів з Росії здійснюються через систему MoneyGram. В цілому, за останній рік бізнес MoneyGram в Україні зріс на 20%.

Реклама:

Петслі наголосила, що саме переклади з Росії на сьогодні є для компанії найбільш перспективним напрямом розвитку в контексті розвитку бізнесу в Україні.

Збільшувати свою частку на цьому сегменті ринку компанія має намір перш за все за рахунок розширення лінійки продуктів, а також конкурентоспроможної тарифної політики.

Крім того, за її словами чималу роль у розвитку бізнесу MoneyGram займає співпраця з українською компанією PROFIX, яка працює в сегменті технологій банківського обслуговування з метою впровадження сервісу грошових переказів у ряді країн СНД.

Як повідомила Петслі, на сьогодні Україна займає восьме місце в світі за платежами, що входять з інших країн. При цьому особливо важлива роль України як країни, куди прямує основний обсяг грошових платежі з Росії, а та, у свою чергу займає третє місце за платежами, що виходять. Перше місце за вихідними платіжами займає США, друге - Саудівська Аравія.

"Україна в цьому відношенні критично важлива за отриманням платежів з Росії, США і Західної Європи" - зазначила Петслі.

Як зазначив регіональний директор в країнах СНД і Ізраїлі MoneyGram International Ltd. Петро Гнатюк, це перший візит керівництва MoneyGram International до України, що знову свідчить про важливість українського ринку для компанії.

В цілому Гнатюк наголосив, що сьогодні спільний ринок грошових переказів переживає етап спаду. При цьому по деяких країнах спостерігається і зростання ринку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!