Банкова: Тимошенко простіше знайти гроші на фуршети, ніж на медицину

Вівторок, 14 липня 2009, 20:47

Указ президента Віктора Ющенка щодо соціально-економічного розвитку Києва буде виконано у повному обсязі.

Про це заявила заступник голови секретаріату президента Марина Ставнійчук під час наради у секретаріаті з представниками громадських організацій Києва, під час якої було заслухано звіт про виконання положень указу президента про додаткові заходи щодо соціально-економічного розвитку міста Києва.

У нараді взяли участь керівництво Київської міської державної адміністрації, МОЗ, МінЖКГ, Антимонопольного комітету, держкомітету з питань регуляторної політики та підприємництва та органів прокуратури Києва, представники секретаріату президента, повідомляє прес-служба президента.

На нараді заслухано звіт представників київської влади, Мінфіну щодо фінансування будівництва центру із застосуванням ПЕТ-технології для раннього виявлення онкологічних захворювань, першої черги будівництва центру інфекційних хвороб Олександрівської лікарні, а також реконструкції корпусів лікарні №14 для розміщення київського міського центру крові.

Реклама:

Ставнійчук наголосила, що для Кабміну значно простіше віднайти в час економічної кризи мільйони гривень для фінансування проведення нарад та фуршетів, аніж на впровадження світових стандартів охорони здоров'я у столиці.

Зокрема йдеться про незабезпечення фінансування будівництва центру із застосуванням ПЕТ-технології для раннього виявлення онкологічних захворювань та першої черги будівництва центру інфекційних хвороб Олександрівської клінічної лікарні.

Ставнійчук підкреслила: для виконання в повному обсязі указу президента щодо соціально-економічного розвитку Києва буде вжито всіх заходів.

Окремо під час наради було обговорено хід виконання завдань, передбачених указом, що стосуються розвитку підприємництва в місті Києві.

Вона зауважила, що контроль за виконанням акту президента продовжується до виконання всіма відповідальними виконавцями всіх положень у повному обсязі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!