В МТС набрали нових кредитів

Понеділок, 18 травня 2009, 17:03

ВАТ "Мобільні Телесистеми" (МТС) підписав кредитну угоду з консорціумом банків для рефінансування частини боргових зобов'язань за синдикованим кредитом розміром 1,33 млрд. дол.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

МТС підписали кредитну угоду для рефінансування першого траншу синдикованого кредиту розміром 630 млн. дол., запланованого до виплати у травні 2009 року.

МТС залучили два транші розміром 295 млн. дол. і 214,5 млн. євро, додатковий транш буде залучено у найближчі тижні як частина нового кредиту. Термін виплати кредиту - 2012 рік, процентна ставка LIBOR плюс 6,5%.

Реклама:

Як зазначив віце-президент МТС з фінансів та інвестицій Олексій Корня, слова якого наводяться в прес-релізі, "це розміщення забезпечить додаткову фінансову гнучкість компанії для продовження ефективної реалізації інвестиційних проектів та виконання майбутніх зобов'язань".

З урахуванням цього кредиту борг МТС з погашенням у 2009 році становить 1,181 млрд. дол. На довгострокові зобов'язання з погашенням після 2009 року припадає 2,9 млрд. дол. Основна частина боргу МТС - 69% - номінована в доларах, 11% заборгованості - в євро, і 20% - в рублях.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: