Клієнти банку "Надра" не можуть зняти кошти

Четвер, 12 лютого 2009, 09:27
 

В середу банк "Надра" перший день працював під керівництвом тимчасової адміністрації.

У цей день значна частина банкоматів "Надра" в столиці не працювала, тому власники зарплатних карток змушені були отримувати свої зарплати і стипендії в касах банку.

В результаті біля деяких відділень "Надра" у Києві вишикувалися черги, повідомляє видання "Комерсант-Україна".

Близько 9.00 в середу біля Шевченківського відділення банку "Надра", розташованого на вул. Артема, зібралося кілька десятків його клієнтів. Вони почали встановлювати намет і розгортати транспаранти з написом "Поверніть гроші!".

Біля інших відділень банку "Надра" скупчення громадян не спостерігалося. Співробітниця відділення на вул. Саксаганського повідомила, що зарплати банк видає за відомостями, а банкомати завантажуються не скрізь.

"Наш, наприклад, на ремонті, а от у сусідньому відділенні, на Червоноармійській, банкомати працюють", - розповіла дівчина.

У зазначеному відділенні банкомат дійсно працював, однак корпоративні клієнти все одно отримували зарплату в касі за відомістю. У банкоматі знімала гроші літня жінка.

"Більше 500 гривень в день він не видає, але мені стільки і не треба - я пенсіонерка", - сказала вона.

Між тим банкомати у відділенні "Надра" на вул. Івана Кудрі взагалі не працювали. У цьому переконувалися студенти, які намагалися отримати стипендію.

За зарплатою стояли і відвідувачі відділення банку "Надра" за адресою пр. Миру, 4. За словами одного з клієнтів, всі хто прийшли є працівниками 2 та 3 міських лікарень, а також лікарні швидкої допомоги.

"Стою, щоб отримати зарплату за січень. Раніше нам переводили гроші на банківську картку. Так само відбулося ще на початку місяця з авансом. Але зараз керівництво лікарні сказало нам, щоб за зарплатою ми прийшли сюди, а на картку гроші не перераховували", - розповіла одна з жінок.

При спробі зняти гроші в банкоматі на його екрані з'являлося повідомлення про те, що грошей немає, але видавався відповідний чек.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!