Севастополь залишиться без гарячої води

Вівторок, 6 січня 2009, 18:06

Подача гарячої води у Севастополі з 10 січня буде припинена.

Таке рішення прийняте міським антикризовим комітетом

Про це з посиланням на прес-службу Севастопольської міської державної адміністрації повідомляє агенство "Інтерфакс".

За словами заступника голови Севастопольської міської державної адміністрації Мирослава Сагайдака, це пов'язано з необхідністю зниження споживання, дотримання режиму економії в державному масштабі, і для зниження витрат місцевого бюджету, за рахунок якого компенсується різниця між діючими тарифами і собівартістю енергоносіїв.

Реклама:

Як стверджує посадовець, "газовий борг Державного комунального підприємства "Севтеплоенерго" сьогодні складає понад 10 млн. грн., тому найближчими днями робоча група відправляється до Києва для одержання фінансування за рахунок субвенції місцевим бюджетам на заходи щодо енергозбереження".

За його даним, 2008 рік комунальні підприємства Севастополя завершили без боргів за електроенергію, за винятком "Севміськводоканалу", якому за грудень був виставлений рахунок на 3,8 млн. грн., з них 1,2 млн. грн. підприємство поки не погасило.

Разом з тим, як повідомляє прес-служба Севастопольської міськдержадміністрації, газопостачання Севастополя залишається стабільним, Севастопольська ТЕЦ, "Севтеплоенерго" на сьогоднішній день мають ліміти на газ - майже 1,5 млн. кубометрів на добу, тому всі котельні працюють у нормальному режимі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!