Тимошенко в четвер викличе Стельмаха на килим

Середа, 10 грудня 2008, 19:09

Коаліція ініціюватиме у четвер заслуховування звіту керівництва Нацбанку щодо "вкрай ненормальної" ситуації в банківській сфері.

Про це заявила в телезверненні у середу прем'єр Юлія Тимошенко.

"Будемо вимагати припинення корупції та спекуляції на ринку гривні та долара, а також на забороні банкам на власний розсуд підвищувати від сотники по кредитах, взятих на купівлю квартир", - заявила прем'єр.

Також Тимошенко обіцяє, що у четвер будуть ухвалені "всі закони та зміни до бюджету, які забезпечать стабільну та в повному обсязі виплату пенсій".

Реклама:

"Не звертайте увагу на жодні провокаційні чутки щодо зменшення пенсій або невиплату пенсій працюючим пенсіонерам. Такі розмови є повною провокацією!", - зазначила прем'єр.  

"І ще. Всі пільги та державні виплати, зокрема на народження дітей будуть збережені", - запевнила Тимошенко.

"Завтра у парламенті ми приймемо закон про посилення кримінальної відповідальності за невиплату або затримку виплат пенсій, зарплат стипендій та незаконне звільнення з роботи. Завтра як першочерговий розглядатиметься закон про конфіскацію квартир, які знаходяться в кредитній заставі в банках", - заявила прем'єра.

Крім того, вона пообіцяла ухвалення антикризових законів у будівельній та аграрній галузі.

Як відомо, третє засідання уряду поспіль він не може затвердити економічні  макропоказники на 2009 рік. Зміни до бюджету на 2008 рік мали бути ухвалені ще в березні 2008 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!