Vodafone і МТС здружилися

Четвер, 30 жовтня 2008, 11:59
 

Британський мобільний оператор Vodafone Plc і російське ВАТ "Мобільні Телесистеми" (МТС) уклали угоду про стратегічне партнерство.

Угода передбачає надання клієнтам МТС високоякісних послуг зв'язку, а також спільну роботу в області технологічних розробок, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Як говориться в повідомленнях обох компаній, у рамках чотирирічної угоди МТС одержує ексклюзивний доступ до широкого спектру продуктів, послуг й абонентських пристроїв від Vodafone для своїх клієнтів у Росії, Узбекистані, Туркменістані, Вірменії й на Україні.

Крім того, МТС зможе залучити досвід Vodafone у будівництві мереж третього покоління (3G), а також розвитку послуги широкополосного мобільного доступу до Інтернету.

Реклама:

"Vodafone також надасть МТС можливість брати участь у глобальних програмах закупівель мережного й абонентського устаткування, що забезпечить МТС одержання дисконтів при закупівлях устаткування для своєї мережі, дозволить підвищити операційну ефективність бізнесів-процесів і зміцнити позиції на ринках", - говориться в повідомленні МТС.

Договір також передбачає спеціальні роумінгові угоди для абонентів обох операторів. При цьому оператори не планують злиття або обмін активами.

"Партнерство з МТС дозволить Vodafone наростити свій потенціал і одержати маркетингову експертизу ринків Росії й СНД, а також відкриє широкі можливості для дистрибуції на кобрендінговій основі з МТС продуктів Vodafone", - відзначається в прес-релізі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!