У "Дніпрообленерго" Мартинюка призначили гендиректором

Середа, 30 липня 2008, 13:58

Наглядова рада ВАТ "Дніпрообленерго" на чолі з в.о.першого віце-президента НАК "Енергетична компанія України" Сергієм Сердюком 25 липня 2008 року затвердила Андрія Мартинюка на посаді генерального директора товариства.

Відповідне повідомлення енергокомпанія у вівторок розмістила в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів і фондового ринку України, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Як повідомлялося, оновлена у квітні поточного року наглядова рада "Дніпрообленерго" 5 травня звільнила від виконання обов'язків гендиректора обленерго Едуарда Соколовського й призначила в.о. гендиректора Мартинюка, який керував компанією з листопада 2005 року до жовтня 2006 року.

Тим часом, Соколовський, який не визнає легітимності наглядової ради на чолі із Сердюком, до останнього часу відмовлявся залишати займану посаду й не допускав Мартинюка на територію енергокомпанії.

Реклама:

Мартинюк зміг приступити до виконання обов'язків гендиректора "Дніпрообленерго" тільки 25 липня 2008 року в рамках виконання судового рішення, що забороняє перешкоджати його виконанню службових обов'язків.

"Енергокомпанія України" володіє 75% акцій "Дніпрообленерго"; ще 15,89% акцій товариства належить Lavra Investments Limited (Кіпр).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!