Archasia Desigh Group Ltd. має намір поновити права на реконструкцію "Олімпійського"

Понеділок, 21 липня 2008, 13:09

Компанія Archasia Desigh Group Limited 15 липня поточного року подала позов до окружного адміністративного суду Києва на Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту з метою відновити свої права на реконструкцію стадіону.

"Archasia Desigh Group подала позов 15 липня до окружного адміністративного суду Києва. Мета позову - визнати дії Мінсім'ї протиправними й відновити переговори й підписання договору. І ми впевнені, що ми на 100% праві", - сказав адвокат юридичної компанії "Василь Кисиль і партнери" Віктор Пророк на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

Адвокат також відзначив, що "дуже часто позови подаються до судів для того, щоб прояснити сформовану ситуацію" й позов компанії не спрямований на затягування термінів реконструкції стадіону.

За словами Пророка, юркомпанія підготувала й передала 18 липня на розгляд Мінсім'ї пакет легалізованих документів Archasia Design Group.

Реклама:

"Проблема зараз повністю вичерпана. Всі документи готові і є в Міністерстві", - відзначив він.

Менеджер, представник Archasia Design Group Ltd. Алекс Чен у свою чергу сказав журналістам, що на сьогодні витрати компанії на розробку проекту з реконструкції перевищують 1 млн. дол.

Як повідомлялося, уряд України анулював домовленості з компанією Archasia Desigh Group Limited (Тайвань), яка виграла конкурс на реконструкцію НСК "Олімпійський", оскільки компанія не представила всіх необхідних документів на дозвіл здійснення будівельної діяльності в Україні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: