Тимошенко проконтролює хід розслідування фінансових порушень

Середа, 18 червня 2008, 15:21

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко бере під особистий контроль хід розслідування Генеральною прокуратурою фінансових порушень на суму 10,2 млрд грн.

Нагадаємо, що порушення були виявлені у діяльності Державної адміністрації залізничного транспорту ("Укрзалізниця"), НАК "Нафтогаз України", НАЕК "Енергоатом" і підприємств вугільної галузі.

"Всі матеріали Головним КРУ передані в Генпрокуратуру, і я особисто беру хід розслідування під контроль", - сказала вона на прес-конференції в Києві в середу, повідомляє "Інтерфакс Україна".

Як повідомлялося, на засіданні уряду в середу Тимошенко обвинуватила уряд Віктора Януковича в незаконному присвоєнні 10,2 млрд грн під час керування "Укрзалізницею", "Енергоатомом", "Нафтогазом України" і вугільними підприємствами.

Реклама:

"Тільки за рік актами Головного контрольно-ревізійного управління зафіксовані крадіжки на 10,2 млрд грн. Це є причинами предбанкротного стану і НАК "Енергоатом", і "Укрзалізниці". В 2007 році при владі була група масштабних клептоманів, призначених Партією регіонів і соціалістами", - заявила Тимошенко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!