ПР хочуть швидко змінити бюджет

Понеділок, 7 квітня 2008, 13:25

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді наполягає на тому, щоб парламент на пленарному тижні з 8-го до 11 квітня вніс зміни до Державного бюджету на 2008 рік.

Про це повідомив журналістам представник фракції ПР Олександр Єфремов.

"Ми поставили як першочергове завдання на цьому тижні розглянути й затвердити Держбюджет (зміни до нього)", - сказав він.

Єфремов нагадав, що, приймаючи бюджет, парламент поставив перед Кабінетом Міністрів завдання внести передбачувані зміни в березні.

Реклама:

Проте, зазначає він, на сьогодні у депутатів на руках немає жодного документа, який би свідчив про те, що робота над змінами в Держбюджет ведеться.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк сподівається, що Кабінет Міністрів внесе до парламенту проекти внесення змін до закону про Державний бюджет на 2008 рік і в програму соціально-економічного розвитку на 2008 рік до 8 квітня.

Спікер виступає за те, щоб парламент в один пленарний день розглянув програму дій Кабміну, зміни до Державного бюджету на 2008 рік і програму соціально-економічного розвитку.

18 березня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що Кабмін подасть у Раду проект про внесення змін до Держбюджету на 2008 рік і проект програми соціально-економічного розвитку на поточний рік після затвердження парламентом програми діяльності уряду.

На початку березня Кабмін звернувся із проханням до Ради продовжити строк подачі проекту змін до Держбюджету-2008 на розгляд парламенту до 21 квітня.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!