Приватизацію "зняли" за домовленістю з Ющенком

Середа, 6 лютого 2008, 14:04

Законопроект щодо внесення до приватизаційного законодавства було знято з порядку денного засідання уряду у середу за домовленістю з президентом Віктором Ющенком.

Про це повідомив журналістам заступник голови Секретаріату президента Олександр Шлапак після засідання уряду.

"Законопроект було знято з розгляду, як і домовлялися прем'єр із президентом, аби робоча група, створена указом голови держави, мала час напрацювати концепцію приватизаційної політики", - сказав він.

"Група працює і готова представити свої висновки 15 лютого, на наступному засіданні РНБО, з тим, щоб домовитися про основні принципи, і всі подальші законодавчі ініціативи уряду чи коаліції дотримувалися б цих принципів", - додав Шлапак.

Реклама:

Також він зазначив, що президент "жодного разу не ставив питання про те, що він категорично проти продажу пакетів акцій шести обленерго, які увійшли до першочергового списку приватизації".

Як відомо, раніше у середу проект закону про внесення змін в деякі законодавчі акти щодо питань приватизації в чергове було знято з порядку денного засідання уряду.

Заступник голови ФДМ Дмитро Парфененко припускав, що це може бути пов'язане з тим, що проект документа досі не погоджено з Секретаріатом президента, а також необхідністю доопрацювання його у відповідній міжвідомчій групі, створеній за указом президента.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!