Укрзалізниця "наїхала" на Міттала за розкрадання вагонів

П'ятниця, 23 березня 2007, 15:01 -

В "Укрзалізниці" занепокоєні ситуацією, яка склалася з напіввагонами на комбінаті "Криворіжсталь", що належить компанії Mittal Steel.

Станом на 23 березня на заводі зібралося близько 200 розукомплектованих вагонів. Вони розкрадалися внаслідок відсутності належної охорони на території комбінату, про це повідомили в пресцентрі "Укрзалізниці".

"Через розкрадання деталей вагонів "Укрзалізниця" несе збитки та не може забезпечити рухомим складом інші підприємства", – наголосив генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак.

Здебільшого з вагонів зникають деталі гальмівної системи та системи підтримки автозчеплення. Подібні випадки на території "Криворіжсталі" вже стали систематичними.

Реклама:

Володимир Козак зазначив, що "Укрзалізниця" допоможе керівництву "Криворіжсталі" у відновленні розукомплектованих вагонів, але у свою чергу залізничники очікують від комбінату наведення ладу у взаємодії з правоохоронними органами для охорони вагонів.

"Якщо не вирішити це питання, то у майбутньому збитків зазнаватиме не лише "Укрзалізниця", а й економіка інших підприємств", - підкреслив генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: