Корея купить у Гриценка українські БТРи?

Понеділок, 18 грудня 2006, 15:43

Республіка Корея зацікавлена в українській військовій техніці, у тому числі в бронетранспортерах.

Про це заявив Міністр оборони Анатолій Гриценко після підписання міжурядової Угоди про співробітництво в сфері оборонної промисловості й матеріально-технічного забезпечення між Україною та Кореєю.

Як повідомили в прес-службі Міністерства оборони, глава українського оборонного відомства підкреслив, що останнім часом країни зробили прорив у військово-технічному співробітництві.

Зокрема, на основі обміну візитами підготовлена рамкова Угода, яка відкриває можливості для спільної розробки озброєнь, військової техніки й військових технологій.

Реклама:

"Корейська сторона зацікавлена в розробці технологій по протиповітряній обороні, спільному виробництві бойового модуля для бронетранспортера, що сьогодні відпрацьоване на КБ ім. Морозова", - сказав Гриценко.

При цьому він додав, що, за попередніми оцінками корейської сторони, їй будуть потрібні кілька сотень українських БТРів.

За словами Міністра оборони, про серйозність намірів говорить та обставина, що в наступному році в Києві буде відкрито постійний офіс військового аташе Кореї в Україні для координації саме цієї роботи.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!