На вотчині Добкіна вже почали морозити людей

Вівторок, 12 грудня 2006, 18:55

У Харкові знову загострилася ситуація із теплозабезпеченням населення міста.

Як повідомили у прес-службі Харківської міської ради, до ранку вівторка 119 житлових будинків у Дзержинському районі залишилися без гарячої води, у багатьох квартирах похолодало, оскільки найбільший у місті виробник тепла - ТЕЦ-5 - початку зниження температури теплоносія.

Напередодні представники ТЕЦ-5 оголосили, що змушені знизити температуру подаваного частині Харкова та області теплоносія і гарячої води з 70 до 52 градусів Цельсія через заборгованість перед компанією "Газ України" за спожитий природний газ.

За даними ТЕЦ-5, заборгованість утворилася через те, що комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" (ХТС) заборгувало ТЕЦ-5 з жовтня поточного року понад 30 млн. грн.

Реклама:

Як повідомили у прес-службі міськради, міський голова Михайло Добкін ранком у вівторок охарактеризував дії ТЭЦ-5 як саботаж.

"Я офіційно заявляю: центральні органи влади, уряд все зробили для того, щоб забезпечити Харків необхідною кількістю газу. Сьогодні дії визначених керівників ТЕЦ-5 інакше, як саботажем, я назвати не можу", - передає прес-служба слова мера.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!