Гриценко хоче одержати від Семенюк 176 млн. грн.

Четвер, 2 листопада 2006, 20:33

Міністр оборони Анатолій Гриценко вважає за необхідне виконання Фондом державного майна фінансових зобов'язань перед вітчизняним оборонним відомством.

Про це він заявив журналістам 2 листопада, передає Ліга.

"У відносинах з Фондом державного майна України мене цікавить відповідь тільки на одне питання: коли Міністерство оборони одержить 176 млн. грн., які, відповідно до Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік", цього року ми повинні одержати за рахунок його діяльності", - цікавиться міністр.

При цьому Гриценко акцентував увагу на тому, що до дійсного моменту Міністерство не одержало ці кошти, що негативно позначається на забезпеченні життєдіяльності Збройних Сил України.

Реклама:

"Саме тому на 140 млн. грн. ми не змогли виконати заходи щодо бойової підготовки, по реформуванню військ", - підкреслив міністр, додавши при цьому, що подібна ситуація склалася також у деяких інших галузях, які виконують замовлення Міністерства оборони.

"Втрачаються робочі місця та технологічна база в суднобудівній галузі, куди повинно було із цих коштів піти 18 млн. грн. по програмі "Корвет", і в танкобудівній галузі, куди також повинні були направити 18 млн. грн. на танк "Оплот", - відзначив Гриценко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!