20 лютого 2021

Публікації
Вітренко проти Коболєва, "Енергоатом" каже "бувай" Росії, а в "Укрзалізниці" – "радянські" ревізори: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 12-19 лютого?
Новини
17:30
Bitcoin подорожчав до 57 тисяч доларів
20 лютого ціна криптовалюти Bitcoin знову побила рекорд, досягнувши 57,383 тисяч доларів.
16:23
Зміни в ТОП-3 торговельних партнерах: Польща обійшла Росію
Польща увійшла в трійку найбільших торговельних партнерів України обійшовши Росію, товарообіг між країнами у 2020 році склав 7,36 мільярдів доларів.
15:09
Фінансовий борг Іспанії досяг найвищого рівня за понад століття
Іспанія збільшила свій борг у 2020 році на 112,4 млрд євро - майже еквівалент річних витрат на пенсії в країні - через сильний вплив пандемії COVID-19.
14:05
"Укроборонпром" передав 8 держпідприємств та корпоративні права ще 2 акціонерних товариств до ФДУ
Державний концерн "Укроборонпром" передав 8 державних підприємств та корпоративні права ще 2 акціонерних товариств, які не виконують замовлення для нацбезпеки та оборони, до Фонд державного майна.
12:19
Кабмін прийняв постанову "заднім числом", яку мав би схвалити рік тому — КШЕ
На засіданні Уряду було прийнято Постанову № 57, яка вносить зміни до формули розподілу обсягу медичної субвенції, вона набирає чинності з дня її опублікування і застосовується з 1 січня 2020 року.
11:26
Держдеп не запропонував нових санкцій проти "Північного потоку-2"
Державний департамент США в доповіді Конгресу не запропонував нових санкцій проти учасників побудови газопроводу "Північний потік-2" - у списку лише ті, які були визначені попередньою адміністрацією.
10:01
Милованов: МВФ мав би відповісти, чому повідомив про завершення роботи саме перед візитом до ОАЕ української делегації
Радник голови Офісу президенту Тимофій Милованов заявив, що Міжнародний валютний фонд мав би дати відповідь, чому повідомив про завершення роботи місії саме перед візитом до ОАЕ української делегації.
09:00
Наступний форум "Україна 30" буде присвячено інфраструктурі: Зеленський візьме участь
Темою обговорення на наступному "Всеукраїнському форумі Україна 30" будуть інфраструктурні питання.