11 червня 2022

Новини
17:57
Відновлено зв‘язок між окупованою ЗАЕС і МАГАТЕ
Відновлено зв'язок між серверами тимчасово окупованої Запорізької АЕС із контролю за ядерним матеріалом та МАГАТЕ.
16:34
Україна технічно готова до "митного безвізу" з ЄС
Україна завершила останній етап тестування - міжнародне тестування національного застосунку NCTS і технічно готова приєднатися до європейської Конвенції про процедуру спільного транзиту.
14:40
Зростання депозитних вкладів українців уповільнилось
За даними НБУ, депозити за минулий місяць збільшилися лише на 0,3% (на 4 млрд) після зростання на 3,2% та 3,6% у попередні два місяці.
12:49
Восени може не вистачити складських приміщень для зберігання врожаю
За попередніми оцінками, у жовтні може не вистачити складських приміщень для зберігання врожаю — для 10-15 мільйонів тонн.
12:21
Шмигаль заявив, що Німеччина може зіграти важливу роль у відновленні України
Прем'єр міністр Денис Шмигаль у розмові з міністром з питань продовольства та сільського господарства Німеччини заявив, що розраховує на те що Німеччина всебічно долучиться до відновлення України.
11:15
Гетманцев: якщо завдяки детінізації буде приріст 2-3% на рік, вважатиму це перемогою
Нардеп Данило Гетманцев заявив, що якщо приріст валового внутрішнього продукту (понад зроблені розрахунки й прогнози) буде хоча б на 2-3% на рік, то вважатиме це перемогою.
10:00
Україна обговорила з Німеччиною створення плану на 3-5 років щодо продбезпеки
Міністр агрополітики Микола Сольський зі своїм колегою з Німеччини Джемом Оздеміром обговорили можливість спільно, на рівні країн G-20 розробити план на 3-5 років щодо логістики та забезпечення продовольчої безпеки світу.