Приватбанк реформує свою мережу

Понеділок, 29 січня 2018, 20:40

У 2018 році Приватбанк планує збільшити мережу повнофункціональних універсальних відділень і зменшити кількість малоефективних міні-відділень.

Про це повідомляє FinClub.

За словами в. о. глави банку Галини Пахачук, програмою розвитку мережі обслуговування Приватбанку заплановано відкриття протягом року 49 нових універсальних відділень і оптимізація 201 міні- і мікровідділень з невеликою чисельністю персоналу.

Крім того, 73 відділення Приватбанку "переїдуть" в більш зручне для клієнтів розташування і зможуть надавати повний комплекс банківських послуг фізичним і юридичним особам.

Реклама:

"Ми прагнемо до того, щоб до кінця року більше 80% наших відділень стали повнофункціональними, могли обслуговувати як фізичних осіб, так і малий бізнес і корпоративних клієнтів", - зазначила Галина Пахачук.

Оновлена ​​мережу відділень Приватбанку, згідно з програмою розвитку, до кінця 2018 року нараховуватиме 2 061 філію і відділення. Також банк планує протягом року збільшити мережу банкоматів на 3% - до 7 795, а мережа торгових POS-терміналів виросте на 13% - до 170 тис.

Нагадаємо, в ході реформування структури Приватбанку планується скоротити його мережу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!