Суд заарештував рахунки та майно СЭПЕК Курченка

Четвер, 14 серпня 2014, 14:31

Госпсуд Києва заарештував грошові кошти та нерухоме майно, що належить товариству з обмеженою відповідальністю "Східно-європейська паливно-енергетична компанія" (СЭПЕК).

Про це йдеться в документі, текст якого мають "Українські Новини".

Крім того, суд наклав арешт на грошові кошти та нерухоме майно компаній "Муйне", "Анкор-торг", "Амадина", "Айнам", "Амінамі", "Хіган", "Алконост", "Футбольний клуб" Металіст ", "Металіст ФК".

Позов був поданий ТОВ "Інтертрансгрупп" (Київ).

Реклама:

Як повідомлялося, в березні Міністерство внутрішніх справ почало розслідувати нанесення 1,6 млрд гривень збитків СЭПЕК Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

20 березня Генеральна прокуратура оголосила в розшук бізнесмена, власника футбольного клубу "Металіст" (Харків) і власника групи компаній СЭПЕК Сергія Курченко.

СЭПЕК об'єднує компанії, що раніше входили до групи "Газ Україна", яка спеціалізується на торгівлі скрапленим та природним газом, широким спектром нафтопродуктів і товарів для нафтогазової галузі.

До групи входять трейдинговие компанії, Одеський нафтопереробний завод, мережі АЗС та АГЗС в Україні та Європі, логістичні підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!