Пенсійний фонд заплатить партнеру Жванії 11 мільйонів за зв’язок

Середа, 7 травня 2014, 10:15

Пенсійний фонд за результатами тендеру уклав угоду зі Спільним українсько-німецьким підприємством у формі ТОВ "Інфоком" на забезпечення функціонування й обслуговування корпоративної телекомунікаційної мережі передавання даних та обміну голосовим трафіком.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди склала 11,32 мільйона гривень.

Йдеться про корпоративну мережу передавання даних та обміну голосовим трафіком, якою ПФУ користується з 2003 р.

Реклама:

Мережа складається з Головного вузла в місті Києві, 27 Головних регіональних управлінь в обласних центрах, Криму, Києві та Севастополі, а також 698 майданчиків територіальних управлінь ПФУ.

Ці послуги щороку за неконкурентною процедурою "у одного учасника" замовляють в "Інфокому", оскільки він є оператором  Національної мультисервісної мережі передавання даних "УкрПак", на основі котрої й функціонує мережа.

Засновниками "Інфокому" є німецька компанія "Controlware GMBH" й українське ТОВ "Вектор Плюс", одноосібним власником котрого є Ігор Крезь, відомий як співвласник "Діамантбанку".

Він володіє 46,8% акцій банку: часткою в 22% через ТОВ "ПФК "Енергоінвест", ще двома частками по 12,40% через ТОВ "Інтер-Вент" і ТОВ "Техно-Інвест".

У цьому ж банку 24% має народний депутат Давид Жванія (обирався як безпартійний, до кінця минулого року член фракції Партії регіонів).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!