Фонд гарантування вкладів вирішив ліквідувати Реал банк

Вівторок, 13 травня 2014, 16:20

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб вирішив ліквідувати Реал Банк.

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

"У зв’язку з тим, що в результаті проведеного пошуку потенційних інвесторів жодним інвестором не було виявлено намір взяти участь у виведенні ПАТ "Реал банк" з ринку, було прийнято рішення, що найменш витратним для Фонду способом виведення банку з ринку є його ліквідація з відшкодуванням коштів за вкладами фізичних осіб", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, з огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 12 травня 2014 року призупинились виплати коштів вкладникам ПАТ "Реал банк" через відділення АТ "УкрСиббанк".

Реклама:

Водночас, Фонд повідомляє, що виплати коштів вкладникам ПАТ "Реал банк" поновляться через сім днів з дня прийняття Національним банком рішення про відкликання у даного банку банківської ліцензії та ліквідацію банку.

"Національний банк зобов’язаний прийняти рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку протягом п’яти днів з дня отримання пропозиції Фонду про ліквідацію банку", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!