Фірмі з оточення Ставицького відписали 32 мільйони на трамвайну колію

П'ятниця, 29 листопада 2013, 19:06

Департамент транспорту Харківської міської ради за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ "ВСП Констракшн" на реконструкцію трамвайної колії і переїзду по Московському проспекту.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, загальна вартість угод складає 31,66 млн гривень. Реконструкція трамвайної колії по проспекту Московському коштуватиме 29,53 млн гривень.

Ще 2,13 млн гривень заплатять за реконструкцію трамвайного переїзду по проспекту Московському в районі універмагу "Харків".

Реклама:

За інформацією видання, роботи проведуть коштом місцевого бюджету протягом 2013-2014 років. Техзавдання по закупівлях не оприлюднені.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "ТБ" Гаранта" з різницею цінових пропозицій 0,01%. Оцінка пропозицій включала також умови оплати і строк виконання. "ВСП Констракшн" запропонувала виконати роботи швидше.

Видання зазначає , що компанію "ВСП Констракшн" заснували Євгенія Полонська (34%), Микола і Ольга Чепурки (33,33%), Лідія Кузнецова (17,67%) і Даніїл Сінгуцький (15%). Директор фірми - Вадим Сінгуцький.

Власники фірми мають бізнесові зв’язки з оточенням міністра Едуарда Ставицького і народного депутата від Партії регіонів Віктора Остапчука.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!