Каськів виступив перекладачем Азарова

Вівторок, 26 березня 2013, 14:39

Заява Азарова щодо LNG терміналу стосувалася лише оцінки можливостей постачання азербайджанського газу на термінал.

Про це заявив голова Держінвестроекту Владислав Каськів.

"Коментар прем’єр-міністра Миколи Азарова стосувався лише оцінки можливостей постачання азербайджанського газу на LNG термінал, а ніяк не доцільності реалізації самого проекту", - заявив Каськів.

"У пресі в черговий раз упереджено протрактовано пряму мову, що зайвий раз підтверджує організовану інформаційну кампанію проти енергетичної незалежності України", - прокоментував голова Держінвестроекту.

Реклама:

За словами Каськіва, необхідність реалізації проекту своїм указом визначив президент, передбачивши у Національному плані дій на 2013 рік необхідність будівництва LNG терміналу вже у цьому році.

Як повідомлялося у ЗМІ, 25 березня прем'єр Микола Азаров заявив, що вважає постачання газу з Азербайджану важкореалізованим.

"Що означає для нас одержувати газ з Азербайджану? Треба або прокачувати його по газопроводах через територію Росії, або будувати один завод зі зріджування газу, другий - з розрідження й закуповувати танкери для перевезення. Це величезні витрати", - зазначив він в інтерв'ю телерадіокомпанії "Мир".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!