В Сімферополі на послуги шкільних їдалень віддали 9 мільйонів

Вівторок, 15 січня 2013, 10:55

Районний відділ освіти Сімферопольської РДА за результатами тендеру уклав угоду з "Чико-Юг" на послуги шкільних їдалень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 8,75 млн гривень.

Як зазначається упродовж 2013 року фірма повинна постачати харчування для 5,432 тис учнів молодшої школи та учнів пільгової категорії в 42 навчальних закладах.

Реклама:

"Пропозиція "Чико-Юг" не була найдешевшою на тендері. ТОВ "Алва" пропонувало виконати замовлення за 6,81 млн гривень, тобто на 22% дешевше. Однак пропозицію було відхилено через неналежно оформлені документи", - пише видання.

За повідомленням "Центру журналістських розслідувань" наразі розпочато кримінальне провадження по факту закупівлі цією ж Сімферопольською РДА харчування для шкіл по завищеній на чверть ціні. Йдеться про тендер, який ще на початку 2011 року виграла вищезгадана фірма "Чико-Юг".

На даний момент встановлено, що посадові особи РДА незаконно вибрали найдорожчу з заявлених на тендері пропозицій, через що за харчування переплатили близько мільйона.

Окрім того фірма "Чико-Юг" відома тим, що в березні минулого року продала управлінню освіти Сімферопольської міськради яйця по 12,2 гривень за десяток, а ще раніше, в лютому - по 14 гривень при середній ринковій ціні в 8,30 гривень за десяток.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!