20 липня відбудеться урочисте засідання з нагоди Дня працівників торгівлі ®

Понеділок, 16 липня 2012, 14:30

20 липня у залі Київського національного торговельно-економічного університету у святковій атмосфері відбудеться урочисте засідання з нагоди Дня працівників торгівлі.

Захід проводиться на всеукраїнському рівні - в ньому візьмуть участь кращі працівники сфери торгівлі, топ-менеджмент і власники торговельних мереж з усіх регіонів України. Заходом передбачено вітання галузі представниками влади, церемонію нагородження працівників торгівлі почесними відзнаками та цінними подарунками за їх професійні досягнення, святковий фуршет.

Зміцнення статусу і значимості торговельної галузі, як одного з ключових секторів економіки України, відзначення діяльності кращих працівників сфери торгівлі – головні завдання заходу.

Традиційно урочисту подію відвідають представники влади, лідери роздрібної торгівлі України, їх партнери та ЗМІ. Зокрема, до присутніх у залі з вітальним словом звернеться міністр Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Порошенко П.О.

Реклама:

Представники ЗМІ матимуть нагоду спілкуватися із запрошеними гостями та учасниками події під час фуршету до початку заходу, та після урочистої церемонії, де зможуть дізнатися про основні тенденції розвитку галузі торгівлі в Україні.

Серед запрошених - Голова Верховної Ради України Литвин В. М., представники Кабінету Міністрів України - Прем’єр-міністр України Азаров М. Я., Віце-прем’єр-міністр України-Міністр соціальної політики Тігіпко С. Л., представники Державної податкової служби України, Державної митної служби України, Антимонопольного комітету України, Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів, Державної служби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, представники місцевого самоврядування, асоціацій, Європейської Бізнес Асоціації, торгово-промислової палати, Американської торгової палати, інші.

Четвертий рік поспіль організатором свята виступає Українська торгівельна асоціація разом з Асоціацією підприємств побутової техніки та електроніки, Українською торгово-промисловою конфедерацією, організацією ProRetal.info за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!