СБУ взялася за банківський рахунок телеканалу "Київ"?

Четвер, 12 липня 2012, 16:33

Телеканалу "Київ" стало відомо, що СБУ вимагає розкрити банківську таємницю в банку - утримувачу комерційних рахунків телекомпанії, а саме: надати інформацію щодо руху коштів на зазначеному рахунку з 1 січня 2011 року.

Про це ідеться у відкритому листі телеканалу до голови СБУ, генерал-лейтенанта Ігоря Калініна, повідомляє "Телекритика".

Офіційного повідомлення про вищезгадані дії, а також підстави та причини вищезазначених дій телекомпанія не отримувала, зазначає виконувач обов'язків директора каналу Світлана Криворучко.

"Просимо звернути Вашу увагу на те, що в разі підтвердження інформації про витребування Службою безпеки України у банку звіту щодо руху коштів телекомпанії "Київ", це може бути розцінено як спроба тиску на ЗМІ напередодні початку передвиборчої кампанії з боку силових структур", - ідеться у відкритому листі.

Реклама:

"Аби розставити крапки над "і" та уникнути ситуації, яку б можна було неоднозначно трактувати по відношенню до очолюваної Вами структури, просимо Вас розібратися та допомогти зробити правильні висновки щодо вищезазначених обставин", - наголосили на телеканалі.

Як відомо, 12 липня в офісі ТОВ "Телерадіосвіт" (канал ТВі) податкова інспекція проводить виїмку документів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!