Читати "Дебет-Кредит" стало ще зручніше! ®

Понеділок, 5 грудня 2011, 10:36

ВД "Галицькі контракти" і редакція тижневика "Дебет-Кредит" підготували новий та абсолютно безкоштовний програмний продукт для максимально зручного та комфортного читання електронних журналів: GC Reader.

"Програма розрахована насамперед на передплатників електронного журналу про бухгалтерію та фінанси "Дебет-Кредит".

При створенні GC Reader ми постаралися максимально врахувати побажання наших читачів.

Зокрема, багато уваги приділили створенню інтуїтивно зрозумілої навігації по виданню та "розумного" контекстного пошуку.

Реклама:

Чимало у програмі є корисних сервісних функцій на зразок автоматичного завантаження свіжих номерів журналу, створення особистих архівів та бібліотек, нотаток та закладок у статтях", - коментує Анна Акунєй, керівник проекту системи доставки та читання електронних публікацій.

GC Reader - це:

- комфортне та приємне читання;

- легке завантаження електронних видань у форматах ePub і PDF, а також власних файлів;

- зручні архіви та пошук у них потрібних матеріалів;

- робота з електронними виданнями у режимі off-line, тобто без підключення до Інтернету;

- створення нотаток та закладок у статтях і документах;

- масштабування та друкування документів, експорт у Word та інші корисні функції.

Щоб дізнатися й оцінити всі можливості GC Reader, ви можете перейти за посиланням, завантажити і встановити цю програму у себе на комп'ютері.

Якщо ви не є зареєстрованим користувачем порталів dtkt.com.ua або kontrakty.ua, можете зареєструватися на єдиному порталі користувачів Видавничого дому "Галицькі Контракти" http://passport.kontrakty.ua/register.

Потім, зазначивши у налаштуваннях програми GC Reader ваші ім'я користувача (логін) та пароль, ви зможете стягнути безкоштовні номери "Дебету-Кредиту" й інших видань ВД "Галицькі контракти", у т.ч. актуальний текст Податкового кодексу російською та українською мовою.

Читайте і дивіться архіви "Дебету-Кредиту", а також інших журналів; завантажуйте нові номери та свої файли; використовуйте корисні та зручні сервіси нашої програми.

А якщо ви ще не оформили передплату на наші електронні видання, ви завжди можете це зробити, перейшовши за посиланням http://subscribe.kontrakty.ua.

Якщо у вас виникли запитання при встановленні програми, телефонуйте нам з 9-00 до 18-00 за тел.: (044) 391-51-91 або пишіть reader@gc.kiev.ua; ми будемо раді допомогти вам!

Сподіваємося, що з GC Reader читання журналів з екрана монітора стане для вас набагато приємнішим.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!