Цiни на пальне у столиці вийшли з "коридору"

Понеділок, 28 березня 2011, 12:33

Бензин А-95 i дизельне пальне на столичних заправках за останнi днi знову подорожчали.

Тож тепер практично всi заправки продають його за цiнами, вищими за верхню межу коридору, рекомендованого експертно-аналiтичною групою при урядi, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, мережi "ТНК-BP" i "ЛУКОЙЛ", які ранiше дотримувалися коридору, при верхнiй межi коридору для бензину А-95 9,5 гривні за літр, пiдвищили його вартiсть вiдповiдно до 9,65 гривні за літр i 9,60 гривні за літр, а дизельне пальне при максимальнiй рекомендованiй цiнi в 9 гривень можна купити за 9,1 гривні за літр.

Вийшла за межi коридору i досягла 9,6 гривні за літр цiна бензину А-95 на заправках ANP, що входять до складу найбiльшої на ринку мережi групи "Приват".

Реклама:

Оштрафованi минулого тижня за узгодженi дiї на 150 мільйонів гривень мережi АЗС "Континент Нафто Трейд" (ТМ WOG), ТОВ "Альянс Холдинг" (ТМ Shell), ПП "Окко Нафтопродукти" ("Галнафтогаз") пiдвищили вартiсть бензину А-95 до 9,99 гривні за літр, а дизельного пального - до 9,55 гривні за літр.

Агентство нагадує, що секретарiат експертно-аналiтичної групи з питань функцiонування ринку нафти, нафтопродуктiв i розвитку нафтопереробної промисловостi при урядi минулого тижня рекомендував автозаправним станцiям продавати бензин марки А-95 за цiною не вище нiж 9,5 гривні за літр, дизельне пальне - 9 гривень за літр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!