Зупинка будівництва на Театральній у столиці коштуватиме 50 мільйонів

Четвер, 10 березня 2011, 17:15

Щоб припинити будівництво, яке триває біля метро "Театральна" у Києві, потрібно віддати будівельній компанії 50 млн. гривень.

Про це на прес-конференції у четвер сказав віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов, повідомляє УНН

"З 2006 року йде це будівництво. І ви бачите, що ночами вони продовжують будувати. Воно не приносить нікому користі, в першу чергу, тим жителям, які живуть за цією кам'яною будівлею. Це, звичайно, біда і злочин. Я думаю, що ми все одно вирішимо це питання", - наголосив Тихонов.

Віце-прем'єр повідомив, що питанням будівництва на "Театральній" він почав займатися ще рік тому.

Реклама:

"На жаль, практично всі суди ця фірма виграє. Але й у мене, і в уряду, і в адміністрації Києва є бажання розвалити це будівництво. Якщо ми почнемо самі це руйнувати, то вони нам виставляють суму 50 мільйонів гривень. Вони зробили певні затрати, щоб завести нас у глухий кут, але ми з нього вийдемо", - переконаний віце-прем'єр. 

Як відомо, раніше голова КМДА Олександр Попов заявляв, що для того, щоб зупинити конфліктні забудови в Києві, інвесторам слід виплатити 1 млрд. гривень.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!