Тимошенко ще не витратила попередні півмільярда – Шлапак

Четвер, 26 листопада 2009, 11:15

У Секретаріаті президента заявляють, що з 500 млн. гривень, виділених урядом на боротьбу з епідемією з резервного фонду, витрачено лише близько 60 млн. гривень, і пропонують взяти витрати уряду на боротьбу з епідемією під жорсткий парламентський контроль.

Про це заявив, виступаючи у Верховній раді, заступник керівника Секретаріату президента Олександр Шлапак , повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Зокрема, він зазначив: "Відповідно до інформації, якою володіє Секретаріат президента, з 500 мільйонів, які були виділені урядом на боротьбу з грипом з резервного фонду, касове виконання цих витрат - близько 60 млн. гривень, а компетентні органи повідомляють про порушення в процесі їх використання законодавства про держзакупівлі і завищених закупівельних цінах".

"Упевнений, що як в питаннях надання уряду можливості додатково залучити 1 млрд. гривень, так і в таких питаннях як фінансування підготовки до Євро-2012, потрібен жорсткий парламентський контроль", - підкреслив він.

Реклама:

Як повідомлялося, на позачерговому засіданні Верховної ради у четвер депутати спробують подолати вето президента Віктора Ющенка на виділення з держбюджету 1 млрд. гривень на боротьбу з епідемією грипу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!