Голові "Антонова" погрожують через приєднання "Авіанта"

Четвер, 17 вересня 2009, 14:42

Голові концерну "Антонов", генеральному конструктору АНТК "Антонов" Дмитру Ківі погрожують розправою.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на інформоване джерело в концерні.

За словами співрозмовника агентства, погрози пов'язані з приєднанням Київського авіаційного заводу "Авіант" до АНТК "Антонов" і ревізією фінансово-господарської діяльності "Авіанту".

Документи про погрози фізичною розправою подані до МВС і прокуратури, повідомив він.

Реклама:

Заступник генерального конструктора АНТК "Антонов" Олександр Ківа підтвердив агентству, що відповідні документи подані у правоохоронні органи, однак від більш докладних коментарів він відмовився.

У той же час, за даними джерела, до правоохоронних органів звернулося не тільки керівництво концерну "Антонов", але й нове керівництво заводу "Авіант", яке теж повідомляє про погрози на свою адресу.

Як відомо, після рішення уряду про приєднання заводу "Авіант" до АНТК "Антонов" та зміни керівництва, на заводі працює комісія КРУ і профільного міністерства, яка фіксує факти розкрадання майна та нецільового використання державних коштів.

Як повідомлялося, раніше виконуючий обов'язки генерального директора ДП "Київський авіаційний завод "Авіант" Микола Підгребельний заявив про розкрадання коштів і майна попереднім керівництвом заводу. За його словами, комісією розкриті факти розкрадання коштів, вивозу металу, сума розкрадання становить сотні мільйонів гривень.

Він також повідомив, що в його адресу також неодноразово надходили і продовжують надходити погрози через сприяння перевіркам.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!