Львів стурбований ситуацією з аеропортом

Середа, 8 липня 2009, 10:10

Львівський оргкомітет з підготовки до Євро-2012 серйозно стурбований ситуацією з аеропортом "Львів" у зв'язку із зривом графіків з багатьох видів робіт.

Про це повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Таратута на засіданні оргкомітету у Львові у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми постійно повертаємося до аеропорту та стадіону: маса нарад та протоколів, а віз і нині там" - сказав він, додавши, що в цьому плані Харків та Донецьк пішли далеко вперед і вже обговорюють інфраструктурні проекти, будівництво готелів.

Серед головних проблем з аеропортом Таратута назвав до сих пір не оголошений конкурс на інвестора, який буде будувати в аеропорту новий термінал.

За його словами, з одного боку, до теперішнього часу немає державного акту власності на ділянку, що виділяється під будівництво терміналу, з іншого - проект терміналу до сих пір не повернуто з держекспертизи.

Таратута також повідомив, що за розробку проекту фірмі "Тебодин" до сих пор не сплачено понад 5 млн. грн., так само як не сплачено 200 тис. грн за проведення експертизи в Києві.

Крім того, за його словами, відсутні робочі креслення на весь обсяг робіт з модернізації злітно-посадочної смуги аеропорту і проект реконструкції діючого терміналу.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!