Райффайзен Банк розраховується за кредитами

Четвер, 23 липня 2009, 11:55

Відкрите акціонерне товариство Райффайзен Банк Аваль повернуло у повному обсязі 364-денний транш (транш "А") синдикованого кредиту.

Про це йдеться в повідомленні банку.

Після успішного повернення в повному обсязі траншу "А" банк виконав усі свої зобов'язання з обслуговування синдикованих кредитів на 2009 рік, наголошується в ровідомленні.

"Ми завжди були надійним партнером для всіх і кожного, у тому числі й для наших іноземних інвесторів. Вчасне повернення цього синдикованого кредиту вкотре продемонструвало фінансову стабільність та надійність нашого банку, а також є таким важливим сьогодні позитивним сигналом і для українського банківського сектору, і для міжнародних ринків", - зазначив заступник голови правління Райффайзен Банку Аваль. Герхард Бьош,

Реклама:

Кредитну угоду про надання позики на загальну суму 200 млн. дол. було підписано 24 липня 2008 року.

Згідно з її умовами, Райффайзен Банк Аваль отримав кошти двома траншами: транш "А" у розмірі 83,5 млн. дол. із строком виплати 23 липня 2009 року та транш "Б" на суму 116,5 млн. дол., який буде повернуто у липні 2010 року.

Райффайзен Банк Аваль, заснований у березні 1992 року (до 25 вересня 2006 року - АППБ "Аваль"). Станом на 1 квітня 2009 року власний капітал банку склав більше ніж 7,1 млрд. грн., активи - понад 59,8 млрд. грн.

Банк є дочірнім банком компанії Райффайзен Інтернаціональ Банк-Холдинг АГ (Австрія).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!