Іллічівський морпорт підбирає підрядників для реконструкції причалів

Понеділок, 20 липня 2009, 16:35

Державне підприємство "Іллічівський морський торговельний порт" (Одеська обл.) оприлюднило запрошення для участі в попередній кваліфікації на тендер з відбору підрядника для реконструкції причалів 7, 8 і 9, а також збільшення глибин біля них до 16 м.

Відповідно до оголошення ІМТП, потенційні підрядники мають надати пропозиції до 15.00 31 серпня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

В оголошенні йдеться про те, що тендер на реконструкцію причалів буде проводитися у третьому кварталі 2009 року, тендер на поставку навантажувально-розвантажувальної техніки для них - у четвертому кварталі 2010 року.

Проект буде реалізовано за рахунок коштів Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР). Відповідно до оголошення, його загальна вартість - 38,9 млн. євро.

Іллічівський МТП 2007 року залучив кредит ЄБРР на суму 26 млн. євро для реконструкції причалів 7, 8 і 9. Кредит надано на 15 років з відстрочкою проплат основної суми боргу на чотири роки.

Іллічівський МТП входить до четвірки найбільших українських портів. Має виробничі потужності, що дозволяють перевалювати понад 30 млн. тонн вантажів на рік. На території порту розташована причальної лінія довжиною 6 км із 29 причалами.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!