Львів ще не отримав кошти з держбюджету на Євро-2012

Вівторок, 14 липня 2009, 18:43

Львів для підготовки до Євро-2012 поки не отримав коштів з державного бюджету.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий на прес-конференції у вівторок в Львові, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Щодо нових робіт на дорогах я дуже обережний, оскільки вони повинні фінансуватися з держбюджету. Але поки що жодна гривня до Львова не надійшла" - заявив Садовий.

Він нагадав, що під час робочої поїздки до Львова прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що на підготовку до Євро-2012 місто в поточному році отримає 500 млн. грн.

"Ми не можемо починати роботи на магістральних дорогах, для цього потрібні кошти з держбюджету. Як тільки вони надійдуть, ми відразу починаємо роботу", - запевнив мер.

У той же час він підкреслив, що ситуація з ремонтом доріг є контрольованою, так само як і ситуація з будівництвом стадіону, на відміну від підготовки аеропорту "Львів", яку Садовий назвав "катастрофічною".

"Ви ж прекрасно розумієте, що може бути для Львова, якщо у нас будуть постійні проблеми з аеропортом. Ніщо нас не врятує, ні стадіон, ні щось інше. Тому що, якщо люди не зможуть до нас дістатися, то все, питання закривається ", - підсумував Садовий.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!