Банк "Надра" розпочне виплати відсотків за депозитами

Четвер, 30 квітня 2009, 13:30

Банк "Надра" має намір почати виплати відсотків за депозитами фізосіб із 5 травня незалежно від суми й валюти вкладів.

Про це сказано у повідомленні на веб-сайті банку.

"З 5 травня банк "Надра" виплачує відсотки за всіма депозитами фізичних осіб (незалежно від валюти й розміру вкладу)", - сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, вкладники, що оформили депозит із щомісячною виплатою відсотків, отримують один раз 50% від суми нарахованих за попередній місяць відсотків.

Реклама:

Клієнти, що оформили депозит з виплатою відсотків наприкінці терміну (якщо термін депозиту минає в поточному місяці), отримують один раз 50% від суми нарахованих за весь період відсотків.

Залишок суми нарахованих за депозитом відсотків в обох випадках перераховується на картковий рахунок клієнта, звідки він може зняти їх у будь-який час - у межах установлених банком лімітів зняття готівки.

Крім того, банк "Надра" зменшив мінімальний термін, на який клієнт може переоформити депозит, строк якого закінчився: від 4 місяців - за депозитами на суму до 150 тис. гривень; від 6 місяців - за депозитами на суму понад 150 тис. гривень.

Всі депозити переоформляються на умовах виплати відсотків щомісяця або наприкінці строку, згідно з чинними депозитними пропозиціями банку.

Як повідомлялося, 10 лютого НБУ ввів тимчасову адміністрацію до банку "Надра" і призначив тимчасовим адміністратором Валентину Жуковську.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!