Індекс ПФТС знову просунувся далі

Вівторок, 14 квітня 2009, 20:24

Згідно із результатами торгів, українські індекси знову продемонстрували зростання.

Індекс ПФТС додав 3,12%, піднявшись до рівня 314,27 пункту. У той же час, UAI-50 виріс на 0,54%, досягнувши позначки 22,32 пункту, повідомляє FundMarket.

У вівторок, 14 квітня, за всіма цінними паперами, включаючи корпоративні облігації й ОВДЗ, було укладено 198 угод, обсяг торгів склав 17.4 млн. грн.

Сьогодні руху котирувань мали змішаний характер, однак поки що це не вилилося в корекцію. З погляду технічного аналізу, індекс досяг рівня опору, що посилюється і уповільненням зростання на світових торгових майданчиках, відзначають експерти.

Висока ймовірність бокового руху, при цьому, якщо врахувати, що питання з другим траншем поки залишається невирішеним, ми можемо побачити і більш песимістичний сценарій, відзначається в повідомленні.

Серед "блакитних фішок" - різнонаправлений рух: ВАТ "Донбасенерго" (+8.89%), ВАТ "Західенерго" (+2.11%), ВАТ "Мотор Січ" (-0.26%), АК "Банк соціального розвитку "Укрсоцбанк"(-0.65%), ВАТ "Центренерго" (-1.54%), ВАТ "Укрнафта" (-5.93%).

У той же час варто виділити ВАТ "Луцький автомобільний завод" (ЛуАЗ), котирування якого у вівторок втратили 6.25%.

Окремо слід згадати ВАТ "АвтоКрАЗ" з результатом +1.85%.

Наглядова рада виробника великовантажних автомобілів холдингової компанії АвтоКрАЗ призначила головою правління компанію Ferrexpo терміном на три роки. Ferrexpo володіє 3,89% акцій "АвтоКрАЗу".

Лідерство за обсягами утримує ВАТ "Дніпроенерго" - 7.8 млн. грн.

Лідер падіння - ВАТ "Кременчуцький сталеливарний завод" (-72.58%).

Лідер зростання - ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча" (+38.79%).

Максимальне зростання зафіксоване за індексом металургійних підприємств (+2.09%). Нижче інших опустився індикатор нафтогазової галузі (-2.94%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!