Dragon Capital запровадив торги через Інтернет

П'ятниця, 27 лютого 2009, 14:22
Інвестиційна компанія Dragon Capital готова надавати послуги інтернет-трейдінгу, відкриваючи своїм клієнтам прямий доступ до торгових майданчиків "Української біржі" і ПФТС через Інтернет.

Про це говориться в прес-релізі компанії.

Для підключення до брокерської системи клієнти інвестиційної компанії повинні будуть встановити на свій комп'ютер спеціальне програмне забезпечення, яке відкриває доступ в режимі on-line до торгових майданчиків.

Клієнт зможе спостерігати за ходом біржових торгів в режимі on-line з офісу або з дому, самостійно формувати і виставляти торгові заявки в систему, а також контролювати власний рахунок, йдеться в повідомленні.

Клієнти компанії також зможуть отримати повну аналітичну підтримку на російській або англійській мові, яка дозволить їм приймати більш зважені рішення.

Реклама:

Для повноцінної роботи інтернет-трейдінгу Dragon Capital уклала договір із компанією, що спеціалізується на криптозахисті інформації, що дозволить застосовувати механізм електронного підпису в документообігу.

21 січня 2009 року компанія підключилася до торгової системи "Української біржі" і провела перші тестові угоди з цінними паперами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!