Суд ропочав санацію Нікопольського заводу сталевих труб

Понеділок, 29 грудня 2008, 13:32
Господарський суд Дніпропетровської області ввів процедуру санації ЗАТ "Нікопольський завод сталевих труб "ЮТиСТ" (Дніпропетровська обл.) терміном на 12 місяців.
 

Про це з посиланням на офіційне оголошення у суботу в газеті "Голос України",

повідомляє агенство "ІнтерФакс-Україна"

Відповідно до визначення суду, яке він прийняв 16 грудня, керувати санацією буде голова правління ЗАТ Михайло Єсаулов, розпорядником майна - арбітражний керуючий Юлія Татаринова.

"Претензії кредиторів приймаються протягом місячного терміну з дня опублікування оголошення", - говориться в документі.

Реклама:

Виробництво в справі про банкрутство "ЮТиСТ" господарський суд Дніпропетровської області відкрив своїм визначенням 9 грудня.

ЗАТ "Нікопольський завод сталевих труб "ЮТиСТ" зареєстровано в травні 2000 року. Згідно з даними на кінець лютого цього року, його найбільшими акціонерами були ВАТ "Нікопольський південнотрубный завод", на базі частини потужностей якого було створено ЗАТ - 25,0009%, а також ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "Стальпром" - 37,4961% й ТОВ "Метпром" (обидва - Дніпропетровськ) - 27,5101%.

"ЮТиСТ" за підсумками січня-вересня 2008 року збільшив чистий прибуток у 2,8 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2007 року - до 10 млн. грн., а його чистий прибуток від виріс на 53,7% - до 535 млн. грн.

"ЮТиСТ" 22 березня 2007 року повністю розмістив процентні облігації серії "А" на загальну суму 50 млн грн. Андеррайтером виступив "УкрСиббанк" (Харків), спів-андеррайтером - банк "Капітал" (Донецьк). Погашення облігацій призначене на 18 березня 2010 року. Виплата доходу щоквартальна, передбачена річна оферта.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!