Екс-гендиректор "Дніпрообленерго" звернувся за допомогою до Генеральної прокуратури

Вівторок, 29 липня 2008, 17:20

Усунений від виконання обов'язків Генерального директора енергопостачальної компанії "Дніпрообленерго" Едуард Соколовський звернувся до Генеральної прокуратури з проханням втрутитися у ситуацію навколо компанії.

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє видання "Дело".

"Ми вже звернулися до Генпрокуратури й Міжвідомчої комісії з проханням втрутитися. Ми сподіваємося, що буде прийняте якесь рішення з боку прокуратури й з боку інших правоохоронних органів", - сказав Соколовський.

До того ж, він повідомив, що вже оскаржив 2 визначення Жовтневого райсуда Дніпропетровська від 23 травня й 3 липня, які забороняли фізичним і юридичним особам, у тому числі й самому Соколовському, перешкоджати доступу до робочого місця в.о. Генерального директора "Дніпрообленерго" Андрія Мартинюка.

Реклама:

Соколовський ще раз підкреслив, що вважає себе єдиним легітимним Генеральним директором "Дніпрообленерго" і на підтвердження пред'явив рішення Шевченківського районного суду Запоріжжя від 21 травня, відповідно до якого рішення Наглядальної ради компанії від 5 травня про обрання виконуючим обов'язки Гендиректора Мартинюка було визнано незаконним.

Соколовський назвав те, що Мартинюк, керуючись рішеннями Жовтневого районного суду Дніпропетровська, через силу приступив 25 липня до обов'язків Гендиректора компанії, рейдерським захопленням, здійсненим за допомогою структур, підконтрольних групі "Приватбанк".

Нагадаємо, 25 липня Мартинюк, обраний 5 травня Наглядально радою "Дніпрообленерго" в.о. Гендиректора підприємства, приступив до виконання обов'язків за допомогою силового захоплення приміщення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!